La Conselleria d'Educació dictarà pròximament instruccions específiques sobre la realització de les proves d'accés per al curs 2020-2021.

Coronavirus

Mesures d'àmbit educatiu

  • Recordeu consultar el vostre correu electrònic. El professorat ja està en contacte amb vosaltres per continuar amb l'activitat docent no presencial.

  • Totes les consultes referents al Conservatori continuen ateses en ceifcatalinabufi@gmail.com 

CARTA A LES FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

En nom de tot l'equip docent del Conservatori Professional de Música i Dansa d'Eivissa i Formentera "Catalina Bufí", volem expressar el nostre agraïment per la seva tasca i contribució en aquest període d'activitat lectiva no presencial. Per a nosaltres, és una ajuda imprescindible contar amb el vostre suport i col·laboració per dur a terme la continuació de la tasca educativa de la música i la dansa. Amb la vostra cooperació, enfortim i augmentem l'acció formativa del vostres fills i filles perquè puguin en la distància continuar assolint i adquirint coneixements i competències.

Som conscients que és una situació complexa i d'incertesa contínua dia rere dia, on els pares i mares us heu convertit no només en protagonistes de la seva educació, sinò també del seu aprenentatge artístic. Comunicar-vos que ho esteu duent a terme de forma encomiable a pesar de les limitacions que implica aquest aïllament, amb noves eines i recursos per poder afrontar millor aquests dies de confinament.

Així, volem agrair aquest compromís i implicació que facilita enormement la nostra tasca i que s'enriqueix amb la vostra participació.

Moltes gràcies.

Calendari

Contacte

Avinguda d'Espanya, 15 (Eivissa)

Tl.: 971 39 22 53

ceifcatalinabufi@gmail.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now