top of page

Programa Europeu: ERASMUS+

El Conservatori Professional de música i dansa d’Eivissa i Formentera ‘Catalina Bufi’ obté l’acreditació Erasmus KA-122VET de la Unió Europea

L’acreditació reconeix la qualitat del centre i garanteix la financiació de les seves activitats Erasmus fins a l’any 2027. 

 

Podeu consultar informació sobre el projecte 2022 a aquest enll

 

El Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), Agència Nacional del programa Erasmus+ de la Unió Europea, atorga aquesta acreditació que vetlla per millorar les oportunitats de mobilitat a l’estranger i la cooperació en matèria educativa. 

 

L’acreditació Erasmus KA-122VET dins el marc de la Formació Professional forma part del programa Erasmus+ de la Unió Europea en els àmbits de l'educació, la formació i l’esport per el període 2021-2027. Aquesta acreditació permetrà al CEIF obrir un espai d’intercanvi i cooperació internacional de curta estança - d’un màxim de 5 dies- del personal docent del propi centre i de centres convidats, així com garantir el finançament de les activitats de mobilitat durant els 7 anys que dura el programa.


Els projectes Erasmus del Conservatori d'Eivissa i Formentera estan cofinançats pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut d'aquest espai és responsabilitat exclusiva del Conservatori d'Eivissa i Formentera, ni la Comissió Europea, ni el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) són responsables de l'ús que pugui fer-se de la informació aquí difosa

MOBILITATS REALITZADES DURANT EL CURS 2022-2023

1. Activitat: Experts convidats

  • Hervé Hotier, professor de flauta del Conservatoire à Rayonnement Régional de Clermont-Ferrand (França) 

  • Masterclass a l'alumnat de flauta del 6 al 8 de febrer de 2023

2. Activitat: Experts convidats

  • Fedrico Paci, professor de clarinet de l'Istituto Statale Superiore di Studi Musicali e Coreutici "Gaetano Braga" de Teramo (Itàlia)

  • Masterclass a l'alumnat de clarinet i música de cambra del 7 al 10 de febrer de 2023

 

3. Activitat: Experts convidats

  • Alba Riccioni i Tatjana Vratonjic, professores de cant i piano de l'Istituto Statale Superiore di Studi Musicali e Coreutici "Gaetano Braga" de Teramo (Itàlia)

  • Masterclass a l'alumnat de cant i música de cambra del 7 al 10 de febrer de 2023

4. Activitat: Acollida de professors en pràctiques

  • Pablo Hidalgo Bello, estudiant de Musicologia de la Universitat d'Estrasburg (França)

  • Estància de pràctiques del 13 de febrer al 10 de març de 2023

Erasmus+ KA-122VET: Convocatòria de mobilitat 1. Àustria

Primera convocatòria de mobilitat destinada al professorat de vent i corda fregada del Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera ‘Catalina Bufí’ en col·laboració amb la Musikschule de la localitat de Kapfenberg (Àustria). La realització del projecte de mobilitat tindrà lloc del 20 al 24 de març de 2023. Podeu consultar les bases de la convocatòria en el següent document:

Erasmus+ KA-122VET: Convocatòria de mobilitat 2. França

Segona convocatòria de mobilitat destinada al professorat de dansa clàssica del Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera ‘Catalina Bufí’ en col·laboració amb la Pôle National Supérieur de Danse Rosella Hightower de Cannes (França). La realització del projecte de mobilitat tindrà lloc del 27 al 31 de març de 2023. Podeu consultar les bases de la convocatòria en el següent document:

Erasmus+ KA-122VET: Convocatòria de mobilitat 3. França

Segona convocatòria de mobilitat destinada al professorat d'especialitats instrumentals del Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera ‘Catalina Bufí’ en col·laboració amb el Conservatoire de Bordeaux Jacques Thibaud (França). La realització del projecte de mobilitat tindrà lloc del 22 al 26 de maig de 2023. Podeu consultar les bases de la convocatòria en el següent document:

Casos de Bonificació
logo_erasmus_240x68px.jpg
logo_sepie.jpg
es_cofinanciado_por_la_union_europea_pos.png
logo conselleria i fp.png
LOGO CONSER COLOR sin fondo.png
bottom of page