Programa Europeu: ERASMUS+

El Conservatori Professional de música i dansa d’Eivissa i Formentera ‘Catalina Bufi’ obté l’acreditació Erasmus KA-122VET de la Unió Europea

L’acreditació reconeix la qualitat del centre i garanteix la financiació de les seves activitats Erasmus fins a l’any 2027. 

 

El Servicio Español para la Internacionalización de la Educación (SEPIE), Agència Nacional del programa Erasmus+ de la Unió Europea, otorga aquesta acreditació que vetlla per millorar les oportunitats de mobilitat a l’estranger i la cooperació en matèria educativa. 

 

L’acreditació Erasmus KA-122VET dins el marc de la Formació Professional forma part del programa Erasmus+ de la Unió Europea en els àmbits de l'educació, la formació i l’esport per el període 2021-2027. Aquesta acreditació permetrà al CEIF obrir un espai d’intercanvi i cooperació internacional de curta estança - d’un màxim de 5 dies- del personal docent del propi centre i de centres convidats, així com garantir el finançament de les activitats de mobilitat durant els 7 anys que dura el programa.


Els projectes Erasmus del Conservatori d'Eivissa i Formentera estan cofinançats pel programa Erasmus+ de la Unió Europea. El contingut d'aquest espai és responsabilitat exclusiva del Conservatori d'Eivissa i Formentera, ni la Comissió Europea, ni el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE) són responsables de l'ús que pugui fer-se de la informació aquí difosa

logo_erasmus_240x68px.jpg
logo_sepie.jpg
es_cofinanciado_por_la_union_europea_pos.png
logo conselleria i fp.png
LOGO CONSER COLOR sin fondo.png